Producerea alcoolului etilic

Întreprinderea SRL „GARMA GRUP” produce alcool etilic, bioetanol și destilat din vin. Alcoolul etilic, bioetanolul și destilatul din vin, este obținut în urma unui proces complex de selecție a materiei prime, care este transformată în produs finit, prin fermentare, rectificare și distilare. Este nevoie de materie primă de calitate, dar și de un lanț de producere bine pus la punct, pentru a obține un produs de cel mai înalt nivel.

Calea pe care a parcurs-o compania până la rezultatele excelente din prezent nu a fost simplă. Capacitatea primei uzine, este de 1 220.000 litri lună, de alcool etilic și bioetanol, care este echipata, cu utilaj de origine spaniolă, de la compania Tomsa Destil. În 2020 a fost achiziționată a doua fabrică de producere a alcoolului etilic și distilatului din vin, cu capacitatea de 600.000 litri/lună, atingand o capacitatea totală de producere de circa 1 800 000 litre/lună.

Alcoolul produs de către S.R.L. “GARMA GRUP” este utilizat de marile companii din Republica Moldova și țările UE, care în procesul lor de producere utilizează alcool etilic în:

  • Industria farmaceutică (antiseptice, tincturii, medicamente, dezinfectanți, solvenți medicali);

  • Industria alimentară (producerea de oțeturi, pasteurizatori, esențe și arome, băuturi alcoolice și răcoritoare);

  • Industria chimică (produse de uz casnic, lichizi pentru spălarea parbrizelor, vopsele, parfumerie);

  • Industria combustibilului (bioetanol).

Alcoolul etilic produs este depozitat și transportat în următoarele ambalaje:

– Vrac (cantități variabile)

– Sticlă (0,5L/1L)

– Sticlă polietilenă PET (1L/5L)

– Butoaie (250L)

– IBC (1000L)

Pentru a aduce mai multe beneficii și facilități clientiilor noștri din țările Uniunii Europene, Întreprinderea SRL „GARMA GRUP”, comercializează produsele fabricate și prin intermediul filialei sale din România, S.C. KEPS PRODUCTS S.R.L., care deține „AUTORIZAȚIA DE EXPEDITOR ÎNREGISTRAT” nr. RO0012700IM00, ce permite livrarea produselor accizabile în regim suspensiv, până la clienții finali.

Calitatea excepțională este dictată de o serie de factori, dar, până la urmă, se rezumă la alcool etilic pur, atent distilat, eficient depozitat și transportat în condiții perfecte la destinație.

Contactează-ne