Producerea de făină și paste făinoase

Pastele făinoase au devenit un element indispensabil în obișnuințele culinare ale multor familii. Atunci când sunt produse după toate normele de rigoare, din materie prima calitativă, pastele făinoase reprezintă un aliment de bază perfect pentru alimentația întregii familii. Anume din acest motiv, „Garma Grup” SRL pune la dispoziția clienților săi un asortiment larg de produse din această categorie.

Fiind cel mai mare producător național de paste fainoase, SRL Garma Grup conlucrează cu mai mulți parteneri autohtoni, pentru care sunt produse și ambalate pastele fainoase, având fiecare marca lor proprie.

Abordarea individuală spre o colaborare, ne permite să dezvoltăm o relație reciproc avantajoasă cu fiecare dintre parteneri.

Avantajele pastelor făinoase produse de Garma Grup SRL :

  • produse naturale, fără adaosuri chimice sau ingrediente dăunătoare sănătății;
  • din grâu ales, prelucrat prin tehnologii de ultimă generație, ce păstrează intacte substanțele nutritive și proprietățile organoleptice;
  • ușor de preparat și absolut savuroase, indiferent de rețeta aleasă.

Este important să menționăm că avem propria moară, în care prelucrăm griul, în volum de circa 70-80 tone în 24 ore. Fabrica de paste făinoase este un alt obiect de importanță majoră din cadrul complexului industrial al companiei, având o capacitate de peste 20 tone de paste/24 ore și producând aproximativ 35 tipuri de paste făinoase de calitate superioară, preparate din materie primă naturală fără întrebuințarea suplimentelor artificiale.

Fabrica este dotată cu echipament de ultimă generație de origine italiană, produs de către compania „ITALPAST” .

Grație fibrelor cerealiere naturale, a prelucrării corecte, pastele noastre își păstrează atât forma intactă în timpul prelucrării termice, cât și proprietățile nutritive la un nivel înalt. Sortimentul nostru include paste făinoase de cele mai diverse forme și cu interval de pregătire diferit, perfect adaptabil pentru supe, garnituri sau feluri principale.

Bogate în fibre, vitamine și minerale, create din sorturi cerealiere crescute în terenuri agricole autohtone, pastele noastre oferă un echilibru nutritiv și sporesc nivelul de energie pentru toate activitățile diurne. Asezonează pastele Garma Grup SRL cu tot felul de sosuri delicioase, adaugă-le în zeama clasică după rețeta mamei sau servește-le cu o porție sănătoasă de cașcaval, astfel încât să le oferi o textură cremoasă. Cel mai important e să optezi pentru paste făinoase calitative, astfel vor fi gustoase, indiferent de metoda pe pregătire!

Contactează-ne